LOTERIJ ‘RICK JONCKHEERE FOUNDATION’

Op dinsdag 9 januari 2018 is Rick Jonckheere onverwachts overleden aan een zeer zeldzame ziekte CVID. Rick was eerstejaarsstudent Drums aan de Rock Academy van Fontys Hogeschool voor de Kunsten en slechts achttien jaar jong.
Rick was een bescheiden student met wie anderen graag samenwerkten en vooral samen speelden. Zijn ziekte, waarvan weinig mensen wisten, stond hem niet in de weg; hij was een gepassioneerde en energieke student met veel plannen voor de toekomst.
We hadden graag gezien dat hij uitgroeide tot een afgestudeerde artiest, helaas heeft het niet zo mogen zijn. Een groot verlies.

Wij, ouders van Rick, zijn er helaas achter gekomen dat “geld” de reden is dat de ziekte onbekend blijkt en dat er te weinig onderzoek is. Vanuit de overheid en diverse fondsen zijn er miljoenen beschikbaar voor “bekende” ziektes. Dit moet uiteraard zo blijven en dragen wij een warm hart toe, alleen zeldzame ziektes mogen niet vergeten worden. Wij hebben helaas zelf ervaren wat voor impact een zeldzame aandoening heeft op een gezinsleven. Onderzoek is hard nodig. Wij zijn afhankelijk van u als donateur!
‘Drumming is the only thing that makes me truly alive’ – RJ

UITSLAGEN 2022

De uitslag van de loterij voor de Rick Jonckheere Foundation is bekend gemaakt tijdens de afterparty van de Cultuur-Carrousel op zondag 24 september. Ben jij 1 van de gelukkige winnaars? Neem dan contact op via loterij@lionsclubbergenopzoom.nl

Prijs Lot Omschrijving
1e prijs 2781 Robotstofzuiger Nesto D8 (Met dank aan Ecopoint)
2e prijs 2843 Gravure vesting BOZ (Met dank aan Hendrik Boot )
3e prijs 592 Dinerbon het Strandhuys (Met dank aan Het Strandhuys)
4e prijs 1586 Lunch voor 2 personen bij Saus (Met dank aan Saus)
5e prijs 834 Waardebon Visgilde (Met dank aan Visgelde De Zeeland)
6e prijs 4052 Waardebon kaasboer de Zuivelhoeve (De Zeeland )
7e prijs 1381 Waardebon bakker Van Ravels (De Zeeland)
8e prijs 2755 Waardebon Slager Krijnen (De Zeeland)
9e prijs 3429 Doos wijn Slijterij De Zeeland (De Zeeland)

UITSLAGEN 2021

Ongetwijfeld hebben jullie vol spanning op dit bericht zitten wachten: de trekking van de loterij ten gunste van de Rick Jonckheere Foundation heeft plaatsgevonden!

Niemand minder dan notaris Mr. C. (Caroline) Maat van Maat Notaris heeft de trekking verricht, dus dan weet je zeker dat het goed is. Namens de gehele organisatie, nogmaals bedankt!

Hieronder kunnen jullie de uitslag terugvinden. Ben jij een van de gelukkige winnaars? Neem dan zo snel mogelijk contact op via 𝐥𝐨𝐭𝐞𝐫𝐢𝐣@𝐥𝐢𝐨𝐧𝐬𝐜𝐥𝐮𝐛𝐛𝐞𝐫𝐠𝐞𝐧𝐨𝐩𝐳𝐨𝐨𝐦.𝐧𝐥

Mede namens de Rick Jonckheere Foundation en Lionsclub Bergen op Zoom willen wij iedereen die een lot gekocht heeft ontzettend bedanken voor hun bijdrage, jullie zijn geweldig! Op naar volgend jaar!

UITSLAGEN 2019

Vol verwachting klopt jullie hart… Voor hen die niet live aanwezig waren bij de Rick Jonckheere Foundation loterij staan hiernaast de winnende nummers! Ben jij één van de gelukkige winnaars? Neem dan contact met ons op via info@cultuur-carrousel.nl en wij zorgen dat de prijs zsm in jouw bezit komt.

– Vastenavend schilderij Hendrik Boot = 3037
– Prentbriefkaarten vastenavendkunst Hendrik Boot = 1433, 170 & 1650
– Wijnpakket Wijnhandel Brabant = 489
– Dinerbon T Geheim van Bergen twv 40 euro = 1637
– Vleesbon Boerderij Hamel twv 40 euro = 121
– Dinerbon Het Strandhuys twv 100 euro = 183
– Bon Kaas & Toost Halsteren twv 20 euro = 206
– Bon voor twee hoofdkussens Groenendaal bedden = 1306
– Bon voor gratis knipbeurt Schapendonk kappers = 3634
– Elektrische tandenborstel Tandartsenpraktijk Schäffer = 1994
– Gratis voorstelling Theater De Maagd voor twee personen = 3609

Winnaars gefeliciteerd en sponsoren bedankt!